Rijinstructeur en daarnaast trainer bij Veiligheidsregio Haaglanden voor de brandweer.

Mijn naam is Wim Pronk, getrouwd en vader van 2 twee mooie zoontjes van 1 en 3 jaar oud, waar mijn vrouw en ik dagelijks van genieten.

Ik ben beroeps brandweerman bij de veiligheidsregio Haaglanden. Naast mijn functie als ploegchef ben ik instructeur en examinator voor diverse specialismen. Een daarvan was het begeleiden en coachen van chauffeurs (mentorchauffeur).

Instructie geven zit in het bloed!

Bij de brandweer heb ik diverse specialismen beoefend. 1 daarvan was rij en bediening instructie geven (mentorchauffeur). Deze interesse is gaan groeien en van daaruit heb ik mijn eigen verkeersschool gestart.

Tijdens de lessen krijg je persoonlijke aandacht en bouwen wij samen jouw vaardigheden op! Ook als je je rijbewijs al hebt ben je welkom voor een opfriscursus.

Altijd een verzorgde auto!

De rijlessen worden gegeven in een comfortabele Volvo v40 en is voorzien van diverse technische snufjes, waar ik je natuurlijk alles over kan vertellen en aanleren!

Heb je een rijbewijs, maar jaren niet gereden of angst om van A naar B te gaan?

Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres, met veel geduld zal ik er voor zorgen dat het autorijden weer leuk en functioneel voor je wordt.

Plan vandaag nog een proefles in!

Wil jij je rijbewijs B halen? Of ben je op zoek naar een rijschool waar je de specialistische opleiding OGS kan volgen? Dan ben je bij Verkeersschool Pronk aan het juiste adres! Neem nu vrijblijvend contact op.

Een proefles is gratis, waarom niet proberen?